Docència i Formació Notícies
08/03/2019

El proper dia 15 de març obrim les portes als nous residents perquè vinguin a informar-se sobre la residència. Impartim formació especialitzada a metges interns residents (MIR), a farmacèutics interns residents (FIR), a infermers interns residents (EIR) i a psicòlegs interns residents (PIR).

llegir més
04/03/2019

Guies itinerari formatiu

llegir més
10/05/2017

El dia 10 de maig, a la sala d’actes de l'Hospital Son Llàtzer, s’ha celebrat l’acte de comiat dels 33 residents de formació sanitària que han desenvolupat la seva tasca formativa en aquest centre. Metges que al llarg de 4 o 5 anys s’han format en les diverses especialitats sanitàries que es poden cursar a l'Hospital Son Llàtzer.

llegir més
09/10/2015

La consellera de Salut, Patricia Gómez; el director general del Servei de Salut, Juli Fuster; el director d’Assistència Sanitària del Servei de Salut, Nacho García, i el nou gerent de l’Hospital Son Llàtzer, Francisco Marí, han fet una visita pel centre hospitalari amb l’objectiu de mantenir una trobada directa amb els professionals i els departaments en els quals desenvolupen la seva tasca i mostrar-los el seu reconeixement.

llegir més
18/05/2011

L’Hospital Son Llàtzer ha celebrat aquest migdia (13.00 h) a la sala d’actes del centre un acte de benvinguda adreçat als trenta-tres nous residents que desenvoluparan la formació al centre hospitalari. D’aquesta promoció, la majoria són metges que es formaran en alguna especialitat, i també hi ha un farmacèutic i un psicòleg clínic.

llegir més